963288980

Functioneel en gezellig huis

20.500 €
Propose a price
Photos
Panoramic photos
RESERVED

Het eerste dat opvalt, is dat de ingang van het huis onafhankelijk is van de rest van het gebouw, waardoor onafhankelijkheid en privacy mogelijk zijn.

Wat betreft de indeling van het huis, het bestaat uit een hut waar de keuken, woonkamer en slaapkamer zich bevinden, evenals een complete badkamer en een kleine patio. Volledig gerenoveerd en klaar om in te trekken. Aangepast aan het huidige leven, als je een van de mensen bent die praktisch niet thuis is en je weinig tijd hebt om te rusten, dan is dit je thuis.

In verwijzing naar het gebied waar het huis zich bevindt, is een paar meter verderop de Great Avenue, een prominente commerciële wijk van de stad. In de omgeving van het huis zijn er diensten zoals een supermarkt, automonteurs, kledingwinkel, bars, ... Merk bovendien op dat op een paar meter afstand het Acacias Health Center, evenals de Poeta Miguel Public School Hernández en het Santa María del Carmen Private Education Center.

Misschien denkt u erover om te investeren in de vastgoedsector, dit is een fantastische kans !!! Omdat u vanaf het eerste moment een huis heeft om het winstgevend te maken. Aarzel niet, neem contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend.
   Add to Favorites
   Add to Discarded
  Print
  Send Property
  PDF
CONTACT

When you press the button “SEND” you confirm you’ve read, understood and accepted the conditions of our Privacy Policy shown in this LINK
Send
FEATURES
OUTLET

25.000 €  - 18 %

Reference 
 02940  
Type of Operation 
 For sale  
Type of property 
 Flat  
City 
 Elda  
Area 
 Murillo  
Orientation 
 South  
Useful surface 
 41 m2  
Built Surface 
 45 m2  
Exterior type 
 Mixto  
Conservation  
 Reformed  
Bathrooms 
 1  
Kitchen type 
 Lounge Kitchen - Only Furniture  
Hot water 
 Thermo Electric  
Interior Carpentry 
 Wood  
Type of Floor 
 Terrazzo  
Views 
 To the street  
 Patio
 Light
 Water
Mortgage simulator
Mortgage
Interest
%
Years
Initial Mortgage Payment
Calculate
SITUATION
ENERGY CERTIFICATION
Energy Consumption
kWh/m2 Year
Consumer Kg CO2/m2 Year
46
235
Diseñado por CRM Inmovilla